RON SERVICE AUDIT SRL
 
            Partenerul tau pentru contabilitate si fiscalitate
 

Software

Timpul rapoartelor și formularelor pe hârtie a trecut de mult. Utilizând o aplicație pentru stocarea datelor, acestea sunt mult mai ușor de agregat și transformat în grafice. Devine simplu de filtrat pe baza unor criterii, astfel încât să vedem doar rezultatul relevant din punct de vedere decizional.

Am ales să lucrăm cu un software care se remarcă prin robustețe pentru a oferi serviciile cele mai bune clienților noștri. SafirERP este cel mai flexibil program pentru gestiunea resurselor societăților comerciale.

SafirERP oferă toate funcționalitățile necesare pentru o afacere, de la contabilitate și resurse umane până la gestiunea stocurilor si analiza financiara. Include o serie de module speciale, specifice pentru diferite domenii cum ar fi curieratul, transporturile de marfă sau de persoane, închirieri autovehicule sau utilaje, producție, hoteluri, restaurante, cantine, cabinete medicale, cabinete veterinare și multe altele.

Aspectele cele mai importante în selecția noastră au fost:

  • complexitate în funcționalități, care să acopere toate necesitățile, inclusiv domeniile speciale
  • ușurință în utilizare
  • raportare pe toate liniile de date
  • suport tehnic extensiv
  • prețuri dinamice
  • disponibilitatea de a face personalizari

 

Softul SafirERP dezvoltat de Safir Informatica a fost câștigătorul absolut la toate condițiile enumerate.

Prin construcția modulară și elementele specifice dezvoltate astfel incat să acopere necesitățile domeniilor cu cerințe complexe s-a dovedit a fi soluția optimă. Având și o versiune online, SafirErpOnline, oferă posibilitatea introducerii și vizualizării datelor de oriunde din lume, oricând, de pe orice calculator sau terminal mobil.

În contrast cu robustețea aplicației la capitolul cheltuieli vine cu un dinamism aparte și oferă pachete modulare și personalizabile pentru fiecare utilizator. Se pot alege doar opțiunile necesare și se plătește doar ce se utilizeaza. Oricând cerințele se modifică aplicația poate fi extinsă cu modulele noi necesare pentru buna funcționare a afacerii tale.

In plus, modulul de facturare al acestui program, SafirFacturare, se poate utiliza gratuit iar alegerea lui pentru generarea facturilor tale catre clienti vine la pachet cu un cost mai avantajos al serviciilor de contabilitate pentru ca noi nu vom inregistra inca o data in contabilitate facturile emise de tine.

SafirFacturare

SafirFacturare

Detalii despre acest program gasiti aici: SafirFacturare..

SafirERP

SafirERP

Detalii despre acest program gasiti aici: SafirERP..

SafirErpOnline

SafirErpOnline

Detalii despre acest program gasiti aici: SafirErpOnline..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)